INDULGENCE 5 SEASON SS4

4 749,00 kr
BESTÄLLNINGSVARA
SKU
T9447

Nash Indulgence har blivit ännu bättre och man har tagit fram två helt nya fyrbenta karpsängar i serien, kallade Sleep System 4, för de lite längre karpfiskarna som vill ha en tillräckligt lång säng för att man ska kunna få ordentligt med plats i sängen. 

Nash Indulgence har blivit ännu bättre och man har tagit fram två helt nya fyrbenta karpsängar i serien, kallade Sleep System 4, för de lite längre karpfiskarna som vill ha en tillräckligt lång säng för att man ska kunna få ordentligt med plats i sängen. SS4 står för att du har ett extra stöd ben vid huvud delen och fot delen. Den nya versionen för 2020 har också en inbyggd ficka och kontakt till din powerbank.

Indulgence SS4 – 5 season är byggd kring en ny förbättrad ram för ökad komfort, något som förbättras ytterligare av det nya förlängda svankstödet som går att justera i hårdhet för att bli så bekvämt som bara möjligt. Det nya förstärkta systemet för svanken minimerar även risken att sängen sjunker ihop och blir ”slapp” efter en tids användande. Den nya modellen av gångjärn gör att sängen blir mindre än tidigare och förenklar transport och förvaring. Säng benen är förlängda och går att ställa upp till 51 cm vilket gör det bekvämare att sitta i sängen och mer förvaringsutrymme under karpsängen.

Sängen är försedd med en avtagbar madrass och under madrassen finns där ett antal nätförsedda lufthål för att ge ordentlig luftcirkulation och motverka kondensbildning. Under kalla fiskepass går dessa att stänga för att förhindra kall luft att komma in underifrån.

Karpsängen är försedd med ett 5 season täcke, vilket håller dig varm året runt då man har ett dubbelt täcke istället för ett lager som Season 5. Som vanligt när det kommer till produkter från Nash så har man tänkt på detaljerna. Dubbla nätfickor för värdesaker, fästöglor för tillbehör som t.ex. kudde och sommar-/vinteröverdrag och remmar för att spänna ihop sängens sidor för att minska storleken ihop fälld för att nämna några.

Nash Indulgence SS4 5 season är 212cm lång, 87cm bred, benhöjden går att justera från 38cm till 52cm och den väger 13kilo. Vill man ha en bredare säng ska man välja ”SS4 Wide” som är 98cm bred istället för 87cm bred. SS4 Wide väger in på kilo 14,2. 

Mer information
SKUT9447
SkrymmandeNej
Vikt12,9kg
Längd212cm
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga In eller Skapa ett konto
 
TITTADE PRECIS PÅ
No recently views items
Rensa alla