Vass-Tex 800 Camouflage Vadare

Från 1 199,00 kr
I lager
SKU
VC800-70E/34

Vadare blir väl inte mycket coolare än Vass camo version, Vass-tex 800 är ett otroligt grymma vadare som är väldigt tåliga men är ändå väldigt behagliga att ha på sig.

En av Vass senaste Vadarmodeller är Vass-Tex 800 Camouflage.
Vadarna är tillverkade av några av de mest slitstarka komponenterna i deras serier vilket ger en mycket hållbar vadare även om du ofta finner dig utvadad bland näckrosorna eller de nedfallna träden.
Som de flesta av Vass vadarmodeller har de fått de lättigenkännliga gula axelremmarna vilka är väldigt lättjusterade för att sitta perfekt.
Överkanten av vadarna har en resår som kan spännas in för att undvika att vatten skvätter in även om det skulle gå lite vågor. På insidan hittar du en lättillgänglig ficka för att förvara saker du behöver ha med dig ut under vadningen.
Vass E Boot sitter svetsad ihop med byxan vilka har ett grovt mönster som ger ett bra grepp på de flesta underlag. Skon är dessutom väldigt bekväm vilket såklart är en förutsättning för att undvika skoskav men även viktig för att hålla balansen bra då du är ute på dåliga bottnar och drillar fisk.

Vass-Tex 800 Camouflage ska inte bara ses som en ”cool vadare i kamouflage” där kvalitén har satts åt sidan. Detta är en vadare för den seriösa fiskaren som värdesätter både kvalitet och komfort.  

Mer information
SKUVC800-70E/34
SkrymmandeNej
MaterialVass-Tex
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga In eller Skapa ett konto
 
TITTADE PRECIS PÅ
No recently views items
Rensa alla