Mainline High Impact Boilie 3kg 20mm

439,00 kr
I lager
Endast %1 kvar
SKU
M23-1

Mainline High Impact shelf life boilies började utvecklas redan år 2012 i nära samarbete med de grymma karpfiskarna i team Korda.
Målet var att ta fram ett boilie alternativ till Mainlines otroligt populära freezer baits boilies. Att få in samma högkvalitativa ingredienser i en shelf life boilie som i ett freezer bait som inte blir dålig är en svår uppgift vilken Mainline bevisligen löst med bravur. Mainline High Impact rangen har visat sig otroligt effektiv i även de svåraste av karpvatten efter de mest svårfångade karparna.

Både 1kg och 3kg förpackningar kommer i återförslutningsbara påsar för att dina mainline boilies ska hålla sig fräscha såväl under passet som mellan karppassen.
Boilien finns i åtta olika smakar från sötare fruktbeten, likt fruit tella, till mer stinkande fishmeal boilies, som t ex spicy crap, för att täcka alla tänkbara karpfiskesituationer.

Vill du ha en boilie som du kan vara säker på håller högsta kvalitet men inte har möjlighet att köpa freezer baits, då är mainline high impact boilien ett säkert kort som inte kommer att göra dig besviken! Vi på fiskekompaniet är en av få butiker som säljer Mainline i Sverige, och vi kan nästan garantera att vi har det bredaste sortimentet av deras karpbeten.

Mer information
SKUM23-1
SkrymmandeNej
Diameter20mm
TillverkareMainline
Storlek20mm
Vikt3kg
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga In eller Skapa ett konto
Mainline High Impact Boilie 3kg 20mm