Korda Kamakura Choddy

89,00 kr
I lager
Endast %1 kvar
SKU
KAM

Korda Kamakura kom ut på marknaden så sent som hösten 2018 och är det senaste tillskottet till Kordas sedan tidigare fina karpkrok-sortiment. Kordas utvecklingsteam har under de senaste tre åren lagt rejält med krut på att ta fram Kamakura-serien och man beskriver den som deras vassaste karpkrok någonsin.

Varje enskild krok vässas efter produktion individuellt tills man har uppnått den extrema skärpa som kännetecknar Kamakura-kroken. Man garanterar således att varje enskild krok i paketet håller samma höga kvalité och skärpa. Efter att kroken har vässats applicerar man ett vax över krokspetsen som eliminerar risken för att spetsen skadas då den ligger i asken. Detta är ett smart och unikt sätt att skydda kroken från att skadas innan den används. Torka enkelt bort vaxet innan du kastar ut så fiskar du garanterat med en oskadad sylvass krok.

Krokens utformning påminner mycket om Korda Widegape men skiljer sig åt b.la. genom den något utsvängda kroköglan vilket ger betydligt bättre krokningsegenskaper fiskad på en chod rig. I förhållande till Korda Widegape är Choddyn något grövre i godset vilket gör den tåligare och lämpar sig bra när det ställs något större krav än i normalläget på kroken.

Mer information
SKUKAM
TillverkareKorda
antal10
KrokmodellEnkelkrok
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga In eller Skapa ett konto
Korda Kamakura Choddy