Korda Kamakura Krank

99,00 kr
I lager
Endast %1 kvar
SKU
KAM00

Korda Kamakura kom ut på marknaden så sent som hösten 2018 och är det senaste tillskottet till Kordas sedan tidigare fina karpkrok-sortiment. Kordas utvecklingsteam har under de senaste tre åren lagt rejält med krut på att ta fram Kamakura-serien och man beskriver den som deras vassaste karpkrok någonsin.

Varje enskild krok vässas efter produktion individuellt tills man har uppnått den extrema skärpa som kännetecknar Kamakura-kroken. Man garanterar således att varje enskild krok i paketet håller samma höga kvalité och skärpa. Efter att kroken har vässats applicerar man ett vax över krokspetsen som eliminerar risken för att spetsen skadas då den ligger i asken. Detta är ett smart och unikt sätt att skydda kroken från att skadas innan den används. Torka enkelt bort vaxet innan du kastar ut så fiskar du garanterat med en oskadad sylvass krok.

Krank är en unik curved shank-modell som även är böjd i sidled vilket gör att kroken vänder runt väldigt aggressivt. Denna egenskap kombinerat med Kamakura-seriens extremt vassa krokspets ger en krok med väldigt goda krokningsegenskaper.

Mer information
SKUKAM00
TillverkareKorda
antal10
KrokmodellEnkelkrok
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga In eller Skapa ett konto
Korda Kamakura Krank