Cygnet Quicklock D/L Pod 32-57 inch

1 299,00 kr
EJ I LAGER
SKU
601102

Cygnet Quicklock D/L Pod 32”-57” är en stabil, lätt men ändå robust Rod Pod för den som letar efter mycket Rod Pod för pengarna.

Cygnet Quicklock D/L Pod är tillverkad i aluminium för att ge låg vikt och hög styrka och pulverlackerad svart för att ge en snygg och slitstark finish.

För att ge en hög stabilitet har man valt att använda sig av en Buzzer Bar av ’goal post’ modell vilket innebär att Buzzer baren hålls upp av två banksticks i vardera ände istället för en centralt placerad bankstick.

För att göra poden så universal som möjligt så går det att justera avståndet mellan främre och bakre Buzzer Bar, mellan 32”-57” (ca 81-145cm). Detta gör att du kan variera hur spöna ska vila i poden, en funktion som även är bra om du fiskar med olika spölängder efter olika arter eller i olika vatten. De fyra banksticks som poden står på går att justera i höjdled för att få en stabil och rak presentation.

Som standard levereras Cygnet Quicklock D/L Pod med en 13” och en 16” Buzzer Bar för 3 spön. Om man bara vill använda två spön så finns speciella Buzzer Bar som är framtagna för detta (Cygnet 2 Rod Buzzer Bar (pair)).

Cygnet Quicklock D/L Pod levereras komplett i en smidig väska för att förenkla förflyttningar och transport. Quicklock systemet gör att du snabbt fäller ihop din pod. Poden väger in på blygsamma 2,8kg vilket är fullt överkomligt för en Rod Pod i denna prisklass.

Mer information
SKU601102
TillverkareCygnet
Vikt2,5kg
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga In eller Skapa ett konto
Cygnet Quicklock D/L Pod 32-57 inch