Drennan Red Range Mini Carp Feeder 9ft

899,00 kr 1 499,00 kr
EJ I LAGER
SKU
RMRMCF090

Drennan Red Range Mini  Carp feeder är ett mycket prisvärt feederspö som är framtaget som ett allroundspö för att klara drilla allt från mindre vitfiskar till karpar modell större.
Detta ger ett feederspö som har en djup och följsam progressiv aktion men samtidigt kraftfullt för att vid högre belastning klara styra större fiskar på ett bra sätt.

Red Range Mini  Carp feeder väger 172g, välbalanserat med slimmad design och en snygg mattröd klinga tillverkad i kolfiber.
Spöet har ingen rekomenderad kastvikt men Drennan ger en fingervisning med att spöet kastar 25m med tunga feeders utan att tappa precision i kasstet.  
På denna 9fts modellen, vilken är den lättare varianten i Red Range serien, medföljer det två feedertoppar på 1oz respektive 2oz.

Drennan har med sin Red Range serie lyckats ta fram en serie väldigt prisvärda feederspö som lämpar sig väl för de som vill testa på detta fisket, men utan att för den sakens skull göra den mer erfarna specimenmetaren besviken när det kommer till kvalitet eller känsla i spöet

Mer information
SKURMRMCF090
SkrymmandeJa
TillverkareDrennan
SpötypFeederspö
Antal delar3
Spölängd9ft
Spölängd cm274,00 cm
HandtagKork
Feedervikt(rek. max)30,00 g
Feedervikt(rek. max)1,00 oz
Medföljande feedertoppar1oz, 2oz
LinstyrkaRekomenderad: 4-8lb(1.8kg-3.6kg)
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga In eller Skapa ett konto
Drennan Red Range Mini Carp Feeder 9ft