Titan T2 Mkii

7 699,00 kr
BESTÄLLNINGSVARA
SKU
T4123

Nash Tackle Titan T2 Mk II är den nyaste version av Titan T1 och det man gjort nytt är den uppåtböjda Tenisonbaren i fronten som gör att regnet lättare rinner av och tältet blir mer stabilt. Titan bygger vidare på den välbeprövade Titan-ramen.

Nash Tackle Titan T2 Mk II är den nyaste version av Titan T1 och det man gjort nytt är den uppåtböjda Tenisonbaren i fronten som gör att regnet lättare rinner av och tältet blir mer stabilt. Titan bygger vidare på den välbeprövade Titan-ramen. Tidigare Titan-modeller har varit omåttligt populära och den nya modellen har en mängd förbättringar som gör det till ett, om möjligt, bättre tält än föregångarna. T1-modellen är lillebror i Titan-familjen. Trotts detta är det ett rymligt bivvy med gott om plats för en person. Om man tar ut innertältet och sätter på ett Wrap (säljes sepparat) får man plats med två sänger i tältet vilket gör att det även fungerar som ett tvåmanna-bivvy. 

Den stela ramen tillsammans med den längst gående mittkonsolen gör att Titan-modellen kombinerar snabb montering, styrka och stabilitet på ett utmärkt sätt. Både T1- och T2-modellen är utrustade med en ny typ av spänningsbalk på tältets ovansida. Denna balk spänner upp ovansidan och skapar ett ”stormstopp” som eliminerar vattenansamlingar på ovansidan av tältet även i monsunliknande förhållande.

Tältduken består av en armerad nylonkonstruktion som tål vattenpelare på 5000 mm. Nash Titan är försett med ett innertält bestående av en solid botten med en ovandel i finmaskigt myggnät. Om man av någon anledning inte vill använda innertältet är detta helt avtagbart. Ett heavy duty ground sheat säljs separat. Bivvyt är försett med 5 fönster; tre i fronten och två på baksidan av bivvyt. Samtliga är försedda med ett finmaskigt myggnät som stänger småkrypen ute under varma dagar då man vill ha fönsterna öppna.

Bivvyts framsida kan varieras i en rad olika variationer beroende på vad man känner för. Från helt stängd till fullt öppet där man tillsammans med innertältet kan kombinera sig fram till den för dagen lämpliga varianten. För varma dagar är helt öppen front med öppna fönster på baksidan och innertältet stängt en vinnande variant för skön komfort utan massa småkryp som stör mellan runnen.

Tältet är utrustat med många små smarta och genomtänkta detaljer, krok för att hänga upp lampa i taket och fästen för spö på tältets sidor för att nämna två.

Nash Tackle Titan T2 Mk II har dimensionerna 140cm (H) x 340cm (B) x 265cm (D) och väger in på 18,9kg tillsammans med innertält och stormpaneler.

Mer information
SKUT4123
SkrymmandeNej
antal1
Vikt18,9kg
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga In eller Skapa ett konto
 
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!
  1. Nash Titan T2 MK2 Combo
    Nash Titan T2 MK2 Combo
    11 036,15 kr Ordinarie pris 11 617,00 kr
TITTADE PRECIS PÅ
No recently views items
Rensa alla