Dippor/Liquids/Spray

Att dippa sitt bete är något som är mycket populärt för att ge den där extra attraktionen till krokbetet och därmed öka chansen att fisken tar just krokbetet.
Vid karpfiske är det vanligt att man låter ett par boilies ligga i dippa under en längre tid för att låta boilien absorbera så mycket dipa som möjligt. Dippan sprider en stor mängd oljor, dofter och smaker i vattnet som skapar en extra attraktion till krokbetet.
En liquid är generellt inte lika koncentrerad som en dippa utan säljs i större förpackningar och används i större mängd för att skapa attraktion till mäskaplatsen generellt. En Liqiud används ofta i spodmixer, PVA-bags och mäskblandningar för att skapa en extra attraktion som sprider sig fint i vattnet. Till skillnad från en dipp som ofta är väldigt trögflytande för att sitta kvar längre på krokbetet är en liquid ofta lite mer rinnig för att blanda sig bättre i t.ex. mäskblandningen.
En bait spray fyller samma funktion som en dippa men istället för att lägga krokbetet i attraktorn så sprayar man attraktorn på krokbetet. Tanken är precis som med en dippa att ge en extra attraktionskraft till krokbetet för att få fisken att ta just ditt bete. En bait spray är även perfekt att använda på t.ex. maggots och andra beten som man inte kan soaka i en dipp.

Visa Mer
Visa Mindre
Visa som Rutnät Lista

37 artiklar

Sätt fallande sortering
  1. Nash Scopex Squid Syrup 1L
    Nash Scopex Squid Syrup 1L
    119,00 kr 159,00 kr
  2. Korda GOO
    Korda GOO
    199,00 kr
per sida