Lead/Tackle Boxes & Pouches

Karpfiske är (ö)känt för den stora mängd små tillbehör som man samlar på sig med tiden. Vid karp fiske är det få saker som är så viktigt som att ha ordning och reda bland alla sina tackeltillbehör och karpsänken. Det gör dig betydligt effektivare ute vid vattnet och att lägga om ett spö, knyta en ny karprig eller bara byta boilie blir betydligt smidigare.

En lead pouch för dina karpsänke skyddar inte bara resten av dina prylar från de tunga karpsänkena, det gör också att du kan ha ordning och reda på dina olika typer av sänken för att enkelt hitta det du söker. Välinvesterade pengar!

En tackel box i en passande storlek underlättar livet när det är dags att knyta en ny karprig. En tackel box är, som namnet antyder, en låda för att förvara dina rigtillbehör till karpfisket. Ofta är en tackel box gjord i någon form av hårdplast och består av en stor låda med mindre lådor/fack i sig. Vissa modeller har löstagbara mindre lådor i sig för att kunna ta den typen av rigtillbehör du behöver vid tillfället. De allra flesta lådor har genomskinliga lock för att enkelt lokalisera rig tillbehöret du letar efter.

Visa Mer
Visa Mindre
Visa som Rutnät Lista

22 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida