Sticky Baits Bloodworm Shelf Life Boilie 1kg

Tillval
Visa mer
159,00 kr
I lager
Endast %1 kvar
SKU
BLS

Sticky Baits Bloodworm Shelf Life Boilies är orginalet och fortfarande ohotad etta när det kommer till bloodworm boilies. Det är många företag som har försökt göra sina egna varianter av detta mycket populära bete men än så länge är det ingen om kommit nära.

Vad är det då som gör Sticky Baits Bloodworm Boilie så speciell? Till att börja med har man valt att tillsätta riktiga Bloodworms i boilien, något som är en naturlig del av karpens föda och därmed triggar karpen till att äta. Bloodworm boilien är tillverkad av en fiskmjölsblandning som bas, tillsammans med LT-94, mjölkproteiner, fiskproteiner, kräftdjursextrakt, blodplasma och avslutningsvis Robin Red. Utöver detta tillsätter Sticky Baits en blandning av snabbt och långsamt frigörande energikällor och naturliga vitaminer och mineraler. Sammantaget blir det en extremt näringsrik boilie med en komplex doft och härligt röd färg.

Sticky Baits har gjort allt I sin makt för att minimera skillnaderna mellan sina Freezerbaits och Shelf Life boilies. Den enda skillnaden är att man har tillsatt ett naturligt konserveringsmedel för att öka hållbarheten på boilien. Det är sällan vi har upplevt en så liten skillnad mellan en Freezer- och Shelf Life Boilie som vi gjort sedan vi började provfiska Sticky Baits!

Mer information
SKUBLS
SkrymmandeNej
antal0
TillverkareSticky Baits
Vikt1kg
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga In eller Skapa ett konto
Sticky Baits Bloodworm Shelf Life Boilie 1kg