Sticky Baits Manilla Shelf Life Boilies 5kg

599,00 kr
I lager
Endast %1 kvar
SKU
MST-

Sticky Baits Manilla Shelf Life Boilies är ett året runt bete vars bas består av jordnötsprotein. Om du tidigare har fiskat med jordnötter så vet du hur effektivt det kan vara. Då jordnötter i sig har ett väldigt högt fettinnehåll så är det i större mängder direkt skadligt för fisken. Sticky Baits har därför valt att delvis avfetta jordnötterna för att skapa ett mer näringsriktigt bete.

Precis som med alla beten från Sticky Baits har man valt att använda sig av en uppsjö av ingredienser för att skapa en så effektiv boilie med ett högt näringsinnehåll. Utöver jordnöttsprotein består Manilla Shelf Life boilies av en komplex kombination av mjölkproteiner och fågelfoder. Den omedelbara attraktionen som dessutom fått namnge betet, Manilla, kommer från ett helt naturligt och rent vaniljextrakt från Madagaskar.

Sticky Baits har gjort allt I sin makt för att minimera skillnaderna mellan Manilla Freezerbaits och Manilla Shelf Life Boilies. Den enda skillnaden är att man har tillsatt ett naturligt konserveringsmedel för att öka hållbarheten på boilien. Det är sällan vi har upplevt en så liten skillnad mellan en Freezer- och Shelf Life Boilie som vi gjort sedan vi började provfiska Sticky Baits!

Mer information
SKUMST-
SkrymmandeNej
antal0
TillverkareSticky Baits
Vikt5kg
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga In eller Skapa ett konto
Sticky Baits Manilla Shelf Life Boilies 5kg