Sticky Baits The Krill Shelf Life Boilies 5kg

599,00 kr
I lager
Endast %1 kvar
SKU
KST-

Valet av boilies kan uppfattas som en riktigt djungel; alla har sin favorit och sina argument varför betet som just dem använder är det som kommer fungera absolut bäst. Sticky Baits har genom sin boilie The Krill gjort valet lite enklare för en hel del karpfiskare runt om i landet.

Om du vill fiska med Shelf Life Boilies av högsta kvalitet är Sticky Baits The Krill att betrakta som ett av de bästa valen på marknaden idag. Ända sedan The Krill introducerades på marknaden har dess popularitet ökat och är idag att betrakta som en av de mest effektiva boilisen på marknaden. 

Detta är en boilie som med sitt exceptionellt höga krillinnehåll kommer att locka fisk till din mäskplats under en lång tid. Krill är inte bara en doft som karpen bevisligen älskar, den har även ett väldigt högt näringsinnehåll. Packade med högkvalitativa proteiner som är viktiga för en god tillväxt och med en oemotståndlig fettsyraprofil är The Krill en perfekt balans mellan hög attraktionsnivå och bra näringsvärde.

Trots sitt namn har Sticky Baits fyllt sina beten med andra högkvalitativa tillsatser för att maximera boiliens attraktionskraft. Man har totalt använd 25 olika ingredienser i The Krill där försmält fiskmjöl är en viktig beståndsdel. Genom att försmälta fiskmjölet innan det tillsätts till betet säkerställer man att alla oljor och doftämne i fiskmjölet börjar läcka ut så fort betet landar i vattnet.

Sticky Baits har gjort allt I sin makt för att minimera skillnaderna mellan The Krill Freezerbaits och The Krill Shelf Life boilies. Den enda skillnaden är att man har tillsatt ett naturligt konserveringsmedel för att öka hållbarheten på boilien. Det är sällan vi har upplevt en så liten skillnad mellan en Freezer- och Shelf Life Boilie som vi gjort sedan vi började provfiska Sticky Baits!

The Krill finns i 12mm, 16mm, 20mm och 24mm och både i 1 kilo och 5 kilos förpackningar. 

Mer information
SKUKST-
SkrymmandeNej
antal0
TillverkareSticky Baits
Vikt5kg
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga In eller Skapa ett konto
Sticky Baits The Krill Shelf Life Boilies 5kg