Nash Titan Hide XL

3 999,00 kr
EJ I LAGER
SKU
T4251
Köp Tillsammans
SUMMARY
Nash Titan Hide XL
Spara 1 017,20 kr
8 067,80 kr

Nash Tackle Titan Hide XL är storebrodern till Titan Hide vilket är det ultimata brollyt för kortare pass när låg vikt, snabb montering och gott om utrymme är viktigt.

Med samma framgångsrika konceptet som används i den nylanserade Titan Bivvy-serien har man skapat ett brolly som är snabbt att montera, låg vikt, extremt vindtåligt och med fokus på maximalt väderskydd och gott om utrymme. Nedpackat är Titan Hide endast 130cm långt, väger endast 6,2kg och det bästa av allt; du kan utan problem sätta upp detta brolly på under minuten.

De böjda frontstolparna på Titan Hide skyddar effektivt mot regnet även då det blåser och de förlängda storm panelerna skyddar effektivt din utrustning även då du har fronten helt öppen. Brollyt är så pass stabilt att storm poles är överflödigt om du inte fiskar i extrema vindar, något som sparar ännu mer tid vid monteringen. Om storm poles, mot förmodan, skulle behövas fäster man enkelt dessa med Fast Fit storm pole adaptors som du enkelt trär på frontpinnen och sedan vrider ned i sitt läge, snabbt och enkelt.

 Nash Titan Hide XL levereras tillsammans med ett myggnät som man fäster i taket på tältet. Detta förhindrar effektivt kondensationsdroppar som kan uppstå under varmare dagar på tältets insida. På baksidan av brollyt finns där ventilationsluckor täckta av myggnät som ger bra ventilation i brollyt.

Nash Titan Hide XL mäter 152cm (H) x 280cm (B) x 210cm (D) och väger endast 6,2kg. 

Mer information
SKUT4251
SkrymmandeJa
TillverkareNash
antal1
Vikt6,2kg
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga In eller Skapa ett konto
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!
Nyhetsbrev
Nash Titan Hide XL