Cygnet Cygnet 20/20

359,00 kr
I lager
SKU
222301

Trakker Specialist Tripod är en oumbärlig produkt för alla karp- och specimenfiskare som fiskar på en mängd olika platser och därför måste ha möjligheten att vara flexibel.

Trakker Specialist Tripod ger dig möjlighet att placera dina spön på platser som annars hade varit omöjliga att fiska på med vanliga banksticks. De tre benen går att justera individuellt för att på en jämn och stabil presentation. Längden går att justera från 30 cm upp till 58 cm. Om du skulle vilja få upp dina spön ännu högre, eller om du fiskar på platser där höjdskillnaden är väldigt stor mellan benens placering, går det att byta ut den yttre sektionen mot Trakker Specialist Storm Poles.

I mitten av tripoden är där en hållare för en centralt placerade bankstick som är fullt justerbar i höjdled. I denna fäster du din Buzzer Bar, Nappalarm eller vad det nu är du vill använda för tillbehör. Skulle du vilja ha en högre bankstick för att få upp dina spön högre upp så passar alla banksticks som är ½” tjocka.

Trakker Specialist Tripod tar minimalt med plats ihop fälld och väger in på endast 400 gram vilket gör att man utan problem kan bära med sig den i packningen utan att den känns i vägen.

Som pricken över i:et fungerar Cygnet Specialist Tripod ypperligt som kamerastativ när det är dags att fotografera sin fångst.

Specialist Tripod öppnar upp möjligheter att fiska på platser som tidigare varit omöjliga att fiska effektivt på utan en Rod Pod. Kort sagt en mycket effektivt och populär produkt.

Mer information
SKU222301
TillverkareTrakker
Vikt400g
Längd30-58cm
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga In eller Skapa ett konto
Cygnet Cygnet 20/20