Trakker Distance sticks

229,00 kr
I lager
Endast %1 kvar
SKU
DiSi

Cygnet Distance Sticks är ett väldigt hjälpfullt tillbehör för att öka dina chanser att träffa exakt samma plats varje gång du kastar ut. Funktionen är enkel men underlättar väldigt mycket. Placera ut dina Distance Sticks med önskat avstånd mellan pinnarna, placerar du dina Distance Sticks enligt det medföljande snöret är avståndet 12ft mellan pinnarna. Snurra ut önskad mängd lina mellan pinnarna, Clipsa ditt spö på exakt rätt längd och spola sedan på linan igen. Du kan nu kasta ut och veta att du kommer landa på exakt rätt avstånd som du vill fiska på, ditt sikte i övrigt är tyvärr inget som förbättras med ett par Distance Sticks.

För oss på Fiskekompaniet har Cygnet Distance Sticks kommit till störst användning dels när vi haft ett run och ska kasta ut igen men även när vi vill Spoda ut lite mer mäsk på mäskplatsen och vill vara säkra på att vi placerar mäsket på rätt plats. Vi är beredda att säga att vi fångat betydligt mer fisk sedan vi började använda Cygnet Distance Sticks till vårt fiske.

Cygnet Distance Sticks finns i två versioner, en standard- och en XL version. XL-versionen togs fram för att kunna användas om man fiskar på platser med mjuka underlag där man behöver trycka ned Distance Sticksen längre för att få dem att fästa men även för att kunna spola ut mer lina om du fiskar på längre avstånd.

Mer information
SKUDiSi
TillverkareTrakker
antal2
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga In eller Skapa ett konto
Trakker Distance sticks