Drennan Revolution Slangbella

149,00 kr
I lager
Endast %1 kvar
SKU
TCRV

Det ständigt återkommande problemet med slangbellor är att gummit blir tvinnat. Därför har Drennan här tagit fram ett speciellt fäste som snurrar mycket enkelt för att minimera sådant trassel.
Dessa slangbellor sitter mycket bra i handen vilket både minskar slitaget på bellan och ökar möjligheten för att vara koncis i såväl längd som sidled.
Revolution slangbellan finns i fyra olika färger vilka motsvarar olika styvhet på gummit.

Aqua – Den lättaste och mjukaste slangbellan i serien med Ultra Soft gummi.
Denna slanbella är ideal för små partkilar och korta avstånd upp till 13-14meter.
Fungerar bäst för maggots, hampa, majs, casters och mindre pellets.

Röd – Precis som aquan är den röda framtagen för kortare avstånd då den är försedd med ”Light” gummit från drennan. Fungerar bäst upp till ca 16 meter och med bete så som maggots, hampa, majs, casters och pellets upp till 6mm.

Grön – Den gröna Drennan Revolution slangbellan är gjord med en större ram än de ovannämnda och med ”Strong” gummit. Med denna kan du skjuta ditt bete på längre avstånd och passar bra för användning vid traditionellt waggler mete. Används med fördel till maggot, casters, pellets upp till ca 10mm. Modellen passar även bra för användning till mäskbollar upp till ungefär golfbollsstorlek.

Orange – Större ram och med ”X-Strong” gummit är detta den kraftfullaste slangbellan i serien.
Det kraftigare gummit gör att den fungerar bara med pellets upp till 10mm i blåsiga förhållande eller på större avstånd. Även en mycket bra slangbella för att skjuta maggots och casters på större avstånd eller för mindre bollar av groundbait.

Mer information
SKUTCRV
TillverkareDrennan
antal1
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga In eller Skapa ett konto
Drennan Revolution Slangbella