Drennan Specialist Compact 40L Rucksack

949,00 kr
I lager
SKU
LUSPRU02

Drennan Specialist Compact 40L Rucksack är en välgenomtänkt väska i högsta kvalité från Drennan. 40L varianten är den större av de två väskorna i Compackt Rucksack-serien från Drennan.

Väskan är tillverkad i slitstarkt och hållbart material med extra förstärkt vattentätt material i väskans botten. Väskan har tre rymliga utvändiga fickor som tillsammans med facket i toppen på väskan passar perfekt för förvaring av de viktigaste tillbehören och betena som man behöver komma åt snabbt under fiskepasset. 

Axelremmarna är vadderade och formade efter axlarna för att ge en skön känsla och extra komfort under långa vandringar med tung packning påväg mot den valda fiskeplatsen. Väskans baksida som vilar mot ryggan är även den vadderad och utformad för att vara skonsam mot ryggen. 

På ovansidan av väskan finns två ställbara spännen för att kunna förvara t.ex. en jacka blöt jacka som man inte vill packa ned i väskan.

En annan smart detalj är spännena på framsidan av väskan som är speciellt anpassade för att passa Drennan Specialist Compact Unhooking Mat, knäpp fast mattan på väskan och frigör händerna. Inget mer släpande på blöta och slämmiga mattor. 

Mer information
SKULUSPRU02
SkrymmandeNej
TillverkareDrennan
antal0
Antal Fack5
Storlek40 liter
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Logga In eller Skapa ett konto
Drennan Specialist Compact 40L Rucksack